Online marketing

Google Adwords

Keyword marketing is een begrip dat vaak in verband wordt gebracht met SEO. Deze marketingtechniek is dan ook gebaseerd op het gebruik van zoekwoorden of trefwoorden. Het doel is een verhoging van de bezoekersaantallen enerzijds, en een positieve evolutie in de verkoopcijfers anderzijds.

Google-Adwords

Search Engine Advertising (SEA): Google Adwords

SEA is de techniek van het adverteren op zoekmachines. Indien een gebruiker van het web een bepaalde zoekterm ingeeft, verschijnt uw advertentie op zijn scherm (gesponsorde koppelingen). Als adverteerder betaalt u enkel en alleen wanneer de gebruiker ook effectief de advertentie aanklikt en dus wordt doorverwezen naar uw website (pay-per-click). Google Adwords is een netwerk waarop via pay-per-click kan worden geadverteerd op Google. De advertenties worden vertoond naast enkele verwante zoekresultaten (rechts op de resultatenpagina). Als men op uw advertentie klikt, wordt men automatisch naar uw website geleid. U bereikt hiermee een zeer specifieke doelgroep, namelijk precies de mensen die op dat ogenblik op zoek zijn naar een product of dienst als het uwe!

Voordelen van SEA

  • Dankzij het pay-per-click systeem betaalt u enkel wanneer er effectief op uw advertentie wordt geklikt.
  • Met een relatief klein budget kunt u het effect van deze advertenties testen.
  • U bepaalt zelf het bereik van uw advertenties.
  • U kunt adverteren op een onbeperkt aantal zoektermen. Real-time aanpassingen en resultaten.

Het verschil tussen SEO en SEA

Op het eerste zicht lijkt er weinig verschil tussen SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). Toch is er een belangrijk verschil. Terwijl men bij SEO spreekt over organisch verkeer, is er bij SEA sprake van betaald verkeer. ‘Organic Traffic’ is het verkeer dat op een natuurlijke wijze vanuit de zoekresultaten in een zoekmachine doorvloeit naar uw website. U betaalt dus niet per bezoeker! Bij SEA daarentegen, wordt er wel betaald per bezoeker. Een extra bezoeker is dan immers het rechtstreeks gevolg van een ‘click’ na een aanbeveling via bijvoorbeeld Google Adwords.

Gekwalificeerde professionals

Bij Kryap Internet Services weten we waarmee we bezig zijn. Onze professionals volgen regelmatig opleidingen bij Google om de nieuwste mogelijkheden en technologiën te kunnen inzetten voor onze klanten.

google-partner

Gratis Google Adwords budget

Wilt u een Google Adwords campagne opstarten maar twijfelt u? Krijg nu 150 euro gratis Google Adwords krediet bij het opstarten van een campagne via Kryap Internet Services.

Chinees voor u? Vraag raad aan het Kryap team! Wij hebben straffe oplossingen voor al uw vragen!

Contacteer Ons