Online marketing

Facebook advertising

Web advertising, kortweg webvertising, is in de loop der jaren een specialiteit geworden van Kryap Internet Services. Onze expertise laat ons vandaag toe een website op een optimale manier te promoten. Daarbij wordt er gestreefd naar bezoekers uit de doelgroep, tegen een zo laag mogelijke kost.

Facebook_Logo

Webvertising via Facebook

Een populaire vorm van marketing advertising via het web is het adverteren via Facebook. Advertenties hebben enkel nut wanneer ze op een juiste manier op het juiste moment worden vertoond. Dankzij Facebook met de demografische en geografische gegevens die daarin beschikbaar zijn, kan men een pak gerichter gaan adverteren. De sociale context waarin de Facebook ads worden geplaatst, maakt het medium nog krachtiger.

Advertenties op Facebook kunnen zowel tekst als afbeeldingen bevatten. Dat vergroot uiteraard de mogelijkheden om een boodschap over te brengen. Facebook ads zijn uiterst geschikt voor het verwerven van naamsbekendheid, de introductie van een nieuw product of loyaliteitsacties. De advertenties zijn 24/24 en 7/7 zichtbaar.

Maximaal rendement

Bij Kryap garanderen wij een maximaal rendement uit uw Facebook ads. Reclame- of mediabureaus spitsen zich nog al te vaak toe op traditionele campagnes, waardoor ze niet de specifieke kennis, noch de ervaring in huis hebben om een goede Facebook campagne op te starten. Uiteindelijk wilt u toch resultaat zien en voordeel halen uit uw campagne, niet?

Kryap Internet Services, uw specialist in Facebook advertising!

Contacteer Ons