Webdesign

CMS

Krachtig systeem achter uw website

Iedere website heeft een stevige basis en bij Kryap Internet Services is dat open source Wordpress of ons eigen ontwikkeld Content Management System (CMS). Uw website is het uithangbord van uw onderneming. De uitstraling ervan is dus uiterst belangrijk. Nieuwe foto’s, leuke blogberichten, extra diensten? Met een CMS kunt u uw eigen website beheren en aanpassen totdat de site 100% overeenstemt met uw verwachtingen en die van uw klanten. Wij bouwen voor u een modulair opgebouwde website met een database of CMS waarin u zelf kunt inloggen. Ervaar zelf het hoge gebruiksgemak, de snelheid en flexibiliteit van onze systemen.

Een CMS biedt ontelbare mogelijkheden. U kunt hierin zover gaan als u zelf wil. Het werken in een CMS valt te vergelijken met het navigeren binnen een Word-document. U kunt bovendien online wanneer en waar u wil. Waarom u dat zou doen? Een optimale website vraagt om regelmatige aanpassingen, denk aan leuke blogberichten rond thema’s die uw klanten belangrijk vinden, de aankondiging van een nieuwe collega, de award die u gewonnen heeft en zoveel meer. Wijzigingen aan uw website tillen uw site naar een hoger niveau in de zoekmachines en daarbij helpen we u graag een handje. Wat we nog meer kunnen dankzij een CMS: het toevoegen van applicaties voor de rechtstreekse verkoop van producten. Misschien wenst u wel te starten met een webshop? De mogelijkheden om uw website uit te breiden, zijn legio. The sky is the limit! Wij maken, samen met u, de perfecte website/webshop!

Moeilijk? Helemaal niet. In dien u dat wenst, onderhouden wij graag de website voor u. Zo kunt u genieten van ultiem comfort en de kracht van uw website! Maak snel een afspraak, dan praten we erover!

Contacteer Ons